„Sporta dienas-21” Ventspils Valsts tehnikumā 

15. un 16. martā Ventspils Valsts tehnikumā notika AMI sporta kluba organizētās „Sporta dienas-21”. Zīmīgi, ka pasākumā piedalījās tieši 21 profesionālā mācību iestāde no visas Latvijas. Latgales reģions tika pārstāvēts visplašāk, no astoņām profesionālām mācību iestādēm pasākumā piedalījās septiņas.

Pasākuma pirmo dienu atklāja dalībnieku svinīgā parāde, pēc tam sekoja sacensības, kas bija orientētas gan uz komandu sporta veidiem, gan uz sportistu individuāliem sasniegumiem. Sacensību specifika bija ļoti daudzveidīga, dalībnieki varēja nodemonstrēt ne tikai fiziskā spēka un sportiskuma līmeni, bet arī atjautības, humora izjūtas un komandas saliedētības prasmes.

1   2   3

 

 

 

 

Visi Latgales komandas dalībnieki Sporta dienās parādīja izcilus rezultātus, par ko Latgales komanda saņēma kausu „Vissportiskākais reģions”. Daugavpils Valsts tehnikumu pārstāvēja sporta skolotājs Jevgēņijs Novajonoks, kurš ieguva 2. vietu šautriņu mešanā un interešu izglītības skolotāja Inga Gļinska, kura piedalījās sporta stafetē Latgales komandas sastāvā un ieguva 1. vietu.

Informāciju sagatavoja: Inga Gļinska