Latvijas futbola čempionāts jaunietēm

2014.gada 26.februārī meiteņu komanda piedalījās Latvijas futbola čempionātā, kurā startēja 8 spēcīgākās komandas no visiem Latvijas reģioniem. Mūsu komanda sacentās apakšgrupā ar Ventspils, Ogres un Smiltenes komandām.

Pirmā spēle bija pret Ventspili, un mūsu meitenes vinnēja 4:3, otrā - ar Ogres komandu un atkal uzvara mūsu pusē 2:0. Par iespēju iekļūt finālā un cīnīties par pirmo vietu mūsu komandai nācās ar Smiltenes sportistēm. Cīņa bija ļoti spraiga – pirmos vārtus guva Smiltenes komanda un tikai otrā puslaika beigās mūsu meitenes rezultātu izlīdzināja un tas palika nemainīgs līdz spēles beigām.

DSC05042   DSC05043   DSC05044

 

 

 

 

Un lūk – fināls! Komanda noskaņota tikai uz uzvaru. Mūsu pretinieki – Rīgas komanda. Rīgas sportistes spēlēja ļoti rupji, bet tiesneši to neievēroja, taču mūsu meitenes turpināja cīņu.

Rezultāts 2:2, un arī papildlaiks neko neizmainīja. Soda metienu sērijā mēs zaudējām, tikai viens sitiens šķīra mūsu komandu no zelta medaļas. Bet mēs lepojamies ar iegūto godam, taisnīgā, koleģiālā spēlē - sudraba medaļu.

Fināla rezultāti:

1.vieta - Rīgas komanda

2. vieta – Daugavpils Profesionālās vidusskolas komanda

3. vieta – Rīgas komanda

4.vieta – Smiltenes komanda

Pateicamies sportistēm un treneriem par uzvaru un vēlam veiksmi turpmāk!

Informāciju sagatavoja: Vladimirs Pupels