Mūsu audzēknes Olga Svirskas uzvara Amsterdamas airēšanas čempionātā

2015. gada 17. janvārī norisinājās divi čempionāti airēšanā uz ergometriem (airēšanas trenažieriem) Jūrmalā un Amsterdamā. Abos čempionātos piedalījās airētāji no Daugavpils.

LR Ziemas čempionātā airēšanā Jūrmalā Daugavpili pārstāvēja 19 sportisti visās grupās – sākot no jaunākās grupas (14 gadīgie un jaunāki) līdz meistargrupai, kā arī para-airētāji (sportisti ar invaliditāti).

IMGP1057   IMGP1061   IMGP1064

 

 

 

 

 

Tajā pat dienā, 17.janvārī, Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā norisinājās vēl viens čempionāts airēšanā uz ergometriem - "Euro Open Indoor Rowing Championships 2015". Latviju tajā pārstāvēja četri sportisti no Daugavpils: trīs para-airēšanas grupā un viens vieglsvara grupā sievietēm – PIKC DAUGAVPILS TEHNIKUMS audzēkne Olga Svirska. Olga ar lielisku personisko rekordu no Amsterdamas ieguva zelta medaļu. Iepriekšējā gadā Olga čempionātā bija ceturtā. Kopā Daugavpils sportisti šajā čempionātā šogad ieguva divas zelta medaļas un vienu trešo vietu.

Apsveicam Olgu ar panākumu! Paldies organizācijām par atbalstu sagatavošanās procesā un iespēju piedalīties čempionātos!

Turam īkšķus par mūsu sportistiem, kas nākošajās divās brīvdienās piedalīsies divos nozīmīgos startos: starptautiskajās Baltijas turnīrā „ALFA 2015” Tallinā (24.01., Igaunija) un Eiropas čempionātā „Indoor rowing 2015” Ščecinā (31.01., Polija)!

Informāciju sagatavoja: Vladimirs Pupels