Mācību un pieredzes apmaiņas seminārs „CONCEPT PASAULE”.

Īsts frizieris nekad nepārtrauc mācīties, viņš bezgalīgi pilnveido savas prasmes, vienmēr atrod pareizo risinājumu sarežģītos, nestandarta gadījumos un veido neatkārtojamus tēlus. Friziermākslā uzticīgie palīgi ir matu kopšanas līdzekļi, tāpēc programmas „Frizieru pakalpojumi” skolotāji sadarbībā ar SIA”I.L.Onda” pārstāvjiem organizēja markas CONCEPT mācību un pieredzes apmaiņas semināru „CONCEPT PASAULE”.

Semināru vadīja Latvijas Frizieru un kosmetologu asociācijas priekšsēdētāja, izstādes „Baltic Beauty” projekta ”Skaistums matu kosmētika” vadītāja Irina Jevsejeva (Rīga) un markas CONCEPT treneris- tehnologs, praktiskās mācības skolotāja, friziere Daina Zvejsalniece (Rēzekne).

Seminārā piedalījās Dagdas un Daugavpils skaistumkopšanas speciālisti - frizieri, DVT programmas „Frizieru pakalpojumi” skolotāji un izglītojamie. Darba gaitā semināra dalībnieki uzzināja par markas CONCEPT produkciju, izejvielām, kā arī pielietošanas tehnoloģiju.

Klātesošie skaistumkopšanas speciālisti un skolotāji interesējās par prezentētās markas izejmateriālu eko un bio rādītājiem, kā arī dalījās pieredzē par citu firmu matu kopšanas līdzekļu pielietošanas rezultātiem.

IMG 5212   IMG 5204   IMG 5202

 

 

 

 

Semināra ietvaros skaistumkopšanas speciālistiem no Dagdas radās iespēja apmeklēt mācību iestādi, kura gatavo jaunos frizierus arī viņu pilsētai, jo tehnikumā mācās audzēkņi no zilo ezeru puses un veiksmīgi strādā kvalifikācijas prakses laikā savā dzimtajā novadā.

Tā notikušais mācību un pieredzes apmaiņas seminārs apvienoja ne tikai frizierus, skolotājus un audzēkņus, bet veicināja projektu vadītāju, darbadevēju, frizieru – tehnologu un nākamo skaistumkopšanas speciālistu sadarbību.

Informāciju sagatavoja: Valentīna Saulīte