Latgales plānošanas reģiona seminārs Rēzeknē

14.februārī Latgales plānošanas reģions un Rēzeknes augstskola, sadarbībā ar partneriem organizēja semināru "ES struktūrfondu ieguldījums infrastruktūrā un Rēzeknes augstskolas sadarbības iespējas ar Latgales plānošanas reģiona izglītības iestādēm".

1   2   3

 

 

 

 

Rēzeknes augstskolas rektors Edmunds Teirumnieks detalizēti informēja semināra dalībniekus par augstskolas realizētajiem un plānotajiem projektiem, piesaistot ES struktūrfondu finansējumu. Pasākuma laikā tika apmeklēta augstskolas Mehatronikas, Elektrotehnikas un Elektriskās piedziņas un Ķīmijas laboratorija. Rektors uzsvēra, ka moderno skolas aparatūru izmanto ne tikai studenti, bet arī Rēzeknes uzņēmēji, kuri nodarbojas ar ražošanu.

Pasākumā piedalījās Latvijas Mašīnbūves un metālapstrādes uzņēmumu asociācijas, Rēzeknes uzņēmēju biedrības, reģionālo augstskolu, Izglītības pārvalžu, profesionālo mācību iestāžu pārstāvji. Semināru apmeklēja Daugavpils Valsts tehnikuma skolotāji Vladimirs Kožanovs un Sergejs Knišovs. Tā bija iespēja iepazīties ar mūsdienīgām iekārtām, tehnoloģijām un aprīkojumu tehnisko priekšmetu pasniegšanā.

Informāciju sagatavoja: Sergejs Knišovs