Tehnikuma audzēkņu sporta sasniegumi 2014./15. mācību gadā

2014./2015. mācību gada sporta sezona ir beigusies. Tāpat kā pagājušais gads arī šis ir bijis bagāts ar sasniegumiem, ir iegūtas balvas, medaļas, ir bijušas uzvaras un arī zaudējumi. Šajā mācību gadā bija pārstāvētas visas gan sieviešu, gan vīriešu sporta disciplīnas, kopā – 24.

AMI Sporta kluba spartakiādes tiek dalītas trīs posmos: iekšējās, reģionālās un Republikas sacensības.

DSC05203   DSC05128   DSC05153

 

 

 

 

Vairāk foto... 

Mūsu meiteņu volejbola komanda lieliski realizēja savu uzdevumu un ieguva 1.vietu Latgales reģiona kopējā ieskaitē, atstājot aiz sevis Jēkabpils, Rēzeknes, Barkavas, un Malnavas komandas. Republikas ieskaitē par līdera vietu bija jāpacīnās. Ļoti spēcīgi pretinieki bija Rīgas komandas, tāpēc cīņa bija interesanta. Rezultātā mūsu komanda ieguva 1.vietu, bet 2.vietu - Rīgas komanda. Tā mūsu meiteņu komanda kļuva par Latvijas Republikas čempioniem kopējā ieskaitē starp Latvijas profesionālām skolām.

DSC05208   DSC05248   DSC05305

 

 

 

 

Vīriešu volejbola komandai neizdevās sasniegt tik labus rezultātus kā meitenēm. Sākuma posmā mūsu jaunieši zaudēja PIKC „Daugavpils Būvniecības tehnikums” komandai un pēc tam visas sezonas laikā centās viņus panākt. Tāds ir sports, neviens negrib zaudēt, taču mūsu komandas jaunieši sīvi cīnījās līdz pēdējai spēlei. Rezultātā jaunieši ieguva 2.vietu Latgales reģionā un 2.vietu Republikā.

IMG 9071   IMG 9548   IMG 9247

 

 

 

 

PIKC „Daugavpils tehnikums” komandas piedalījās ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskajās sacensībās. Decembrī mēs piedalījāmies volejbola sacensībās Polijā, kurās ieguvām pirmo vietu.

Mūsu svarbumbu cēlāji piedalījās pilsētas, republikas un starptautiskajās sacensībās. KS-21 grupas audzēkne Emīlija Sailere kļuva par gada sportisti svarbumbu sportā.

Jaunietes airētājas (Olga Svirska un Ludmila Ivanova) priecē ar saviem sasniegumiem. Olga ieguva 1.vietu Eiropā un 8.vietu Pasaules kausā.

Zēnu volejbola komanda šogad ieguva prestižo „Lāse-2015” kausu. Sacensībās piedalījās 25 komandas no visiem Latvijas reģioniem. Tās bija ļoti aizraujošas spēles, rezultātā mūsu zēni ieguva 1.vietu.

Šī gada maijā gan meiteņu, gan zēnu komandas piedalījās profesionālo skolu Baltijas čempionātā un ieguva 1.vietas.

Mēs lepojamies, ka visas mūsu uzvaras ceļ gan tehnikuma, gan pilsētas prestižu.

Vēlos pateikties visiem mūsu sportistiem par darbu, līdzjutējiem par morālo atbalstu un tehnikuma administrācijai par sapratni!

Informāciju sagatavoja: Vladimirs Pupels