PAZIŅOJUMS PAR LĪGUMU

14.04.2015.

Pasūtītājs: Daugavpils tehnikums, reģistrācijas Nr. LV90009625574.

Paziņojuma ievietošanas datums: 14.04.2015.

Atklāts konkurss: “Virpošanas, frēzēšanas, metināšanas, šūšanas, ģeodēzijas, elektromontieru un elektrolaboratorijas mācību aprīkojuma piegāde un uzstādīšana”.

Iepirkuma identifikācijas numurs: PIKC DT 2015/23.

Informatīvs paziņojums Iepirkumu uzraudzības birojā: www.iub.gov.lv

Nolikums un Pielikumi - spiediet šeit... (*.doc), spiediet šeit... (*.pdf)

Piedāvājumu iesniegšanas datums: 25.05.2015. plkst. 16.00.

Iepirkuma komisija informē, ka atklātā konkursa nolikumā tiks veikti grozījumi, vienlaikus pagarinot arī piedāvājumu iesniegšanas termiņu. Lūdzam sekot līdzi informācijai Pasūtītāja mājaslapā.

Paziņojums par grozījumiem (piedāvājumu iesniegšanas termiņa pagarinājumam): www.iub.gov.lv 

Piedāvājumu iesniegšanas datums: 29.06.2015. plkst. 16.00.

Grozīts Nolikums un Pielikumi - spiediet šeit... (*.doc), spiediet šeit... (*.pdf)

Piedāvājumu iesniegšanas datums: 06.07.2015. plkst. 16.00.

Paziņojums par grozījumiem: www.iub.gov.lv

 

Jautājumi un atbildes:

30.04.2015.

Jautājums Nr.1

Lūdzam sniegt skaidrojumu par nolikuma 13.4.punktā izvirzīto prasību.

Atbilde Nr.1

Iepirkuma komisija skaidro, ka nolikuma 13.4.punktā ir izvirzīta prasība par pretendenta minimālā apgrozījuma apmēru nolikuma 13.4.punktā noteiktajā periodā, kuru pretendentam ir jābūt sasniegušam, lai tas kvalificētos dalībai iepirkuma procedūrā.

Jautājums Nr.2

Lūdzam sniegt skaidrojumu par nolikuma 3.pielikumā “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 4.daļai izvirzīto prasību “Pasūtītāja personāla apmācība - darbinieku skaits - 5, sertifikāta izsniegšana”.

Atbilde Nr.2

Iepirkuma komisija skaidro, ka saskaņā ar nolikuma 3.pielikumā “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 4.daļai izvirzīto prasību “Pasūtītāja personāla apmācība - darbinieku skaits - 5, sertifikāta izsniegšana” pretendentam, ar kuru tiks slēgts iepirkuma līgums, būs jānodrošina pasūtītāja personāla (kopā pieci darbinieki) apmācība par piegādāto iekārtu ekspluatāciju un kā apmācības veikšanas apliecinājums būs jāizsniedz pretendenta sagatavots sertifikāts.

Jautājums Nr.3

Lūdzam sniegt informāciju, vai iekārtu aprakstam ir jābūt latviešu valodā, vai arī tas var tikt iesniegts angļu valodā.

Atbilde Nr.3

Iepirkuma komisija skaidro, ka atbilstoši nolikuma 15.5.punkta regulējumam pretendentam piedāvājums ir jāiesniedz latviešu valodā. Vienīgā dokumentācija, kas var tikt iesniegta latviešu, angļu vai krievu valodā (atbilstoši nolikuma 17.2.2.punkta regulējumam) ir tikai ražotāja izdota tehniskā dokumentācija piedāvātajai precei, pēc kuras var pārliecināties par piedāvātās preces parametru atbilstību Tehniskās specifikācijas prasībām.

05.05.2015.

Jautājums Nr.4

Lūdzam sniegt informāciju vai nolikuma 3.pielikuma “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 4.daļai “Šūšanas mācību darbnīca un kabinets” 6.pozīcijas “1 adatas pogcauruma slēgdūriena šujmašīna (bez pneimatikas)” ietvaros patiešām ir jāpiedāvā šujmašīna ar “pogcauruma garums - regulējamais no 9,4 mm līdz 48 mm”, ņemot vērā, ka standarta komplektācijā šujmašīnas pogcaurumu garums ir līdz 31,8 mm, un līdz ar to, lai izpildītu Pasūtītāja prasību, tā ir jānokomplektē ar papildus rezerves daļām.

Atbilde Nr.4

Iepirkuma komisija skaidro, ka nolikuma 3.pielikuma “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 4.daļai “Šūšanas mācību darbnīca un kabinets” 6.pozīcijas “1 adatas pogcauruma slēgdūriena šujmašīna (bez pneimatikas)” ietvaros ir jāpiedāvā šujmašīna, kura nodrošina 9,4 mm līdz 48 mm gara pogcauruma veidošanu. Ja bāzes modelis nodrošina mazāka garuma pogcauruma veidošanu, tad tas ir jāaprīko ar papildus rezerves daļām.

Jautājums Nr.5

Lūdzam sniegt informāciju vai nolikuma 3.pielikuma “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 1.daļai “Virpošanas darbnīca” 1.pozīcijas “Universālās vītnes griešanas virpas ar ciparu indikāciju un aprīkojumu” un 2.pozīcijas “Universālās vītnes griešanas virpa ar ciparu indikāciju un aprīkojumu” ietvaros, kā arī nolikuma 3.pielikuma iepirkuma 2.daļai “Frēzēšanas darbnīca” 1.pozīcijas “Universāls frēzēšanas darbgalds ar ciparu indikāciju un pneimatisko instrumentu iespīlēšanas ierīci un aprīkojums” ietvaros ir nepieciešams piedāvāt iekārtas ar CNC vadību vai mehānisko vadību.

Atbilde Nr.5

Iepirkuma komisija skaidro, ka nolikuma 3.pielikuma “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 1.daļai “Virpošanas darbnīca” 1.pozīcijas “Universālās vītnes griešanas virpas ar ciparu indikāciju un aprīkojumu” un 2.pozīcijas “Universālās vītnes griešanas virpa ar ciparu indikāciju un aprīkojumu” ietvaros, kā arī nolikuma 3.pielikuma iepirkuma 2.daļai “Frēzēšanas darbnīca” 1.pozīcijas “Universāls frēzēšanas darbgalds ar ciparu indikāciju un pneimatisko instrumentu iespīlēšanas ierīci un aprīkojums” ietvaros ir jāpiedāvā iekārtas ar mehānisko vadību.

Papildus skaidrojam, ka, ja minēto pozīciju ietvaros būtu nepieciešams piedāvāt iekārtas ar CNC vadību, tad minēto pozīciju specifikācijās būtu norādīts, ka iekārtām ir jābūt ar ciparu vadības sistēmu.

11.05.2015.

Jautājums Nr.6

Lūdzam sniegt informāciju vai nolikuma 3.pielikuma “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 3.daļai “Metināšanas darbnīca” 4.pozīcijas “Punktmetināšanas iekārta” ietvaros nav ieviesusies kļūda un pretendentiem ir jāpiedāvā iekārta ar barošanas spriegumu 380V/1/50Hz (+/-15%), nevis ar barošanas spriegumu 220V/1/50Hz vai 380V/3/50Hz.

Atbilde Nr.6

Iepirkuma komisija vērš uzmanību, ka nolikumā nolikuma 3.pielikumā “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 3.daļai “Metināšanas darbnīca” tiks veikti šādi grozījumi:

1) 1.pozīcijā “MMA-metināšanas invertors”, aizstājot vārdus, skaitļus un apzīmējumus “Barošanas spriegums 220V/1/50Hz (+/- 15%)” ar vārdiem, skaitļiem un apzīmējumiem “Barošanas spriegums 220V/50Hz (+/- 15%)”;

2) 3.pozīcijā “MMA-TIG(AC/DC) invertora tipa metināšanas iekārta”, aizstājot vārdus, skaitļus un apzīmējumus “Barošanas spriegums 220V/1/50Hz (+/- 15%)” ar vārdiem, skaitļiem un apzīmējumiem “Barošanas spriegums 220V/50Hz (+/- 15%)”;

3) 4.pozīcijā “Punktmetināšanas iekārta”, aizstājot vārdus, skaitļus un apzīmējumus “Barošanas spriegums 380V/1/50Hz (+/- 15%)” ar vārdiem, skaitļiem un apzīmējumiem “Barošanas spriegums 380V/50Hz (+/- 15%)”;

4) 5.pozīcijā “Gaisa-plazmas metāla griešanas iekārta. (invertora tipa)”, aizstājot vārdus, skaitļus un apzīmējumus “Barošanas spriegums 220V/1/50Hz (+/- 15%)” ar vārdiem, skaitļiem un apzīmējumiem “Barošanas spriegums 220V/50Hz (+/- 15%)”.

14.05.2015.

Jautājums Nr.7

Saskaņā ar nolikuma 6.2.6.punktu iepirkuma 6.daļa ir “Mācību aprīkojuma piegāde un uzstādīšana (tai skaitā, personāla apmācība un garantijas apkalpošana) elektrolaboratorijā Mendeļejeva ielā 1”; saskaņā ar nolikuma 6.2.7.punktu iepirkuma 7.daļa ir “Mācību aprīkojuma piegāde un uzstādīšana (tai skaitā, personāla apmācība un garantijas apkalpošana) elektromontieru darbnīcās Mendeļejeva ielā 1”. Vienlaikus nolikuma 3.pielikumā “Tehniskā specifikācija” minēto iepirkuma daļu nosaukumi norādīti pretējā secībā. Ņemot vērā minēto, lūdzam skaidrot minēto iepirkuma daļu secību.

Atbilde Nr.7

Iepirkuma komisija vērš uzmanību, ka nolikuma 3.pielikumā “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 6.daļai “Elektromontieru darbnīca” un 7.daļai “Elektrolaboratorija” tiks veikti šādi grozījumi:

1) nolikuma 3.pielikumā “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 6.daļai “Elektromontieru darbnīca”, aizstājot skaitli un vārdus “6.daļa – Elektromontieru darbnīca” ar skaitli un vārdiem “7.daļa – Elektromontieru darbnīca”;

2) nolikuma 3.pielikumā “Tehniskā specifikācija” iepirkuma 7.daļai “Elektrolaboratorija” , aizstājot skaitli un vārdus “7.daļa – Elektrolaboratorija” ar skaitli un vārdiem “6.daļa – Elektrolaboratorija”.