24.10.2017.

Aicinām piedalīties tirgus izpētē "Praktisko nodarbību un ekskursijas "Nāc mums līdzi: Dzelzceļa transporta automātikas, telemehānikas un komunikāciju tehniķis" organizēšana Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 "Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs" ietvaros" un iesniegt piedāvājumu.

Tehniskā specifikācija:

Pretendents nodrošina praktisko nodarbību un ekskursijas organizēšanu un vadīšanu saskaņā ar pasākuma "Nāc mums līdzi: Dzelzceļa transporta automātikas, telemehānikas un komunikāciju tehniķis " mērķiem - apmeklēt Latvijas dzelzceļu uzņēmumu, lai gūtu priekšstatu par ražošanas procesu un tā realizācijā nodarbināto profesiju daudzveidību un par savu profesionālo zināšanu pielietošanu karjeras iespējam laika periodā:

2017.gada 31.oktobrī - pretendents nodrošina praktisko nodarbību ar mērķi iepazīt darba vidi un karjeras iespējas dzelzceļa uzņēmumā (mērķauditorija: ATS programmas "Dzelzceļa transporta automātikas, telemehānikas un komunikāciju tehniķis" 3.kursa audzēkņi - 19 cilvēki).

2017.gada 10.novembrī - pretendents nodrošina ekskursiju dzelzceļa uzņēmumā, kurā audzēkņi var iepazīt ar uzņēmuma iekārtas darbību un satikties ar darba devēju. Diskusija ar darba devēja laikā vēlams apspriest - prasības ATS speciālistiem, vispārizglītojošo priekšmetu lomu ATS speciālistu sagatavošanā, ATS speciālistu karjeras iespējām dzelzceļā un ārpus dzelzceļa (mērķauditorija: ATS programmas "Dzelzceļa transporta automātikas, telemehānikas un komunikāciju tehniķis" 1.kursa audzēkņi - 25 cilvēki).

2017.gada 21.novembrī - pretendents nodrošina praktisko nodarbību ar mērķi iepazīt darba vidi un karjeras iespējas dzelzceļa uzņēmumā (mērķauditorija: ATS programmas "Dzelzceļa transporta automātikas, telemehānikas un komunikāciju tehniķis" 3.kursa audzēkņi - 19 cilvēki).

Visiem ar praktisko nodarbību un ekskursijas saistītiem izdevumiem (t.sk. arī ieejas biļetēm, gidam utt.) jābūt iekļautiem piedāvātā cenā.

Pasūtītājs: profesionālās izglītības kompetences centrs "Daugavpils tehnikums"

Reģistrācijas numurs 2734003068

PVN maksātāja numurs LV90009625574

Strādnieku ielā 16, Daugavpilī, LV5404

Tālruņu nr.: 28804984

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. , Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Kontaktpersona: Alla Oboleviča, tālr.nr.28804984.

Lūdzam sniegt savu piedāvājumu (pretendenta pieteikumu - pielikumā nr.1, finanšu un tehnisko piedāvājumu - pielikumā nr.2) līdz 2017.gada 30.oktobrim plkst.12:00, nosūtot savu piedāvājumu uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

Pielikums nr.1 - spiediet šeit...

Pielikums nr.2 - spiediet šeit...

PAZIŅOJUMS PAR NOSLĒGTO LĪGUMU

30.10.2017.

Lēmuma pieņemšanas datums: 30.10.2017.

Iepirkuma uzvarētājs: "Latvijas dzelzceļš" signalizācijas un sakaru distance

Kopējā līgumcena, par kuru noslēgts līgums (ieskaitot visas daļas, bez PVN): 118,35 EUR.