PAZIŅOJUMS PAR TIRGUS IZPĒTI

01.12.2020.

Iepirkuma identifikācijas numurs un nosaukums: PIKC DT 2020/31 "PIKC “Daugavpils tehnikums” videonovērošanas sistēmas apkope un remonts"

Piedāvājumu iesniegšanas datums: 07 .12.2020. līdz plkst. 12:00.

Piedāvājums jāiesniedz parakstīts, līdz noteiktajam termiņam. Elektroniski iesniegtiem piedāvājumiem uz e-pasta adresi:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. , jābūt parakstītiem ar drošu elektronisko parakstu un ar norādi: „DOKUMENTS PARAKSTĪTS ELEKTRONISKI AR DROŠU ELEKTRONISKO PARAKSTU UN SATUR LAIKA ZĪMOGU”.

 

Instrukcija pretendentiem - spiediet šeit...

 

Svarīgā informācija pretendentiem!

Piedāvājumu iesniegšanas datums: līdz 08.12.2020. līdz plkst. 12:00.


Iepirkumu komisijas atbilde uz pretendenta SIA “G4S Latvija” jautājumiem:

1. Iepirkuma (tirgus izpēNr. PIKC DT 2020/31 “PIKC “Daugavpils tehnikums” videonovērošanas sistēmas apkope un remonts” ietvaros pretendentam jānodrošina video novērošana darba dienās no 17:00 līdz 7:00, svētdienās un svētku dienās diennaktī.

2. Lai nodrošinātu kameru attālinātu monitoringu pretendentam jānodrošina interneta pieslēgums.

3. Iepirkuma (tirgus izpēNr. PIKC DT 2020/31 “PIKC “Daugavpils tehnikums” videonovērošanas sistēmas apkope un remonts” ietvaros nav nepieciešams nodrošināt apsardzes (ēkas, teritorijas) apkopes un remontdarbus.

4. Pretendenta centrālās apsardzes vadības centrs varbūt atrasties Latvijas jebkurā vietā, bet operatīvā grupai un tehniķu grupai jāatrodas Daugavpilī, lai nodrošinātu operatīvās grupas un tehniķu grupas noteikto reaģēšanās laiku.

 

Iepirkumu komisijas atbilde uz pretendenta SIA “Goodman Group” jautājumiem:

1. Sakarā ar instrukcijas 7.4. punktu - Pretendentam jāsniedz darbinieka derīsertifikāts no Latvijas Elektroenerģētiku biedrības (LEB) vai Latvijas Dzelzceļnieku biedrības (LDzB), lai apliecinātu, ka Pretendentam ir speciālists, kurš kompetents veikt elektroietaišu ekspluatāciju.

2. Sakarā ar instrukciju 7.8. punktu – Pretendentam jābūt pieredze tehniskajā specifikācijā minēto pakalpojumu sniegšanā  ne mazāk kā 5 (pieci) gadi. Tādēļ pretendentam jāsniedz lielāko sadarbības partneru saraksts (2016., 2017., 2018., 2019. un 2020.gadā līdz piedāvājumu iesniegšanas dienai). Līdz ar to, pretendentam jāsniedz apstiprinātu līdzīgu veikto pakalpojumu saraksts (tikai par iepirkuma priekšmetu) pēdējo 3 (trīs) gadu laikā, norādot pasūtītāju, izpildes vietu, kā arī pasūtītāja kontaktpersonu un tālruņa numuru, pakalpojuma sniegšanā (konkrētajā noradītāja līgumā) iesaistītā personāla skaitu un kvalifikāciju , kas nodrošinās pakalpojuma izpildi, izmantojot instrukcijas pielikuma Nr.4 veidlapu.

3. Lai nodrošinātu Pasūtītāja vajadzības – veikt videonovērošanas monitoringu (video novērošanu) darba dienās no 17:00 līdz 7:00, svētdienās un svētku dienās diennaktī, - Pretendentam jābūt savs centralizētās apsardzes vadības centrs, kuram Pasūtītājs var pieslēgt esošo videonovērošanas sistēmu. Centrālās apsardzes vadības centrs var atrasties Latvijas jebkurā vietā. Lai nodrošinātu ārkārtas situācijas gadījumos Pretendenta operatīvās grupas nosūtīšanu uz Pasūtītāja objektu apsekošanai un iespējamo zaudējumu novēršanai operatīgrupai un tehniķu grupai jāatrodas Daugavpilī.

4. Pretendentam jāsniedz šādi dokumenti:

-       pretendenta speciālā atļauja (licence) – instrukcijas 7.2.p.;

-       objektu apsekošanas akts - instrukcijas 7.3.p.;

-       pretendenta darbinieka sertifikāts no Latvijas Elektroenerģētiku biedrības (LEB) vai Latvijas Dzelzceļnieku biedrības (LDzB) –         instrukcijas 7.4.p.;

-       pretendenta darbinieka apliecība par B zemspreguma grupas piešķiršanu – instrukcijas 7.5.p.;

-       pretendenta darbinieka atļauja – strādāt darbos augstumā no 1,5 m līdz 5m – instrukcijas 7.6.p.;

-       pretendenta lielāko sadarbības partneru saraksts par 2016.-2020. gadiem – instrukcijas 7.8.p.;

-       pretendenta apstiprinātais līdzīgu veikto pakalpojumu saraksts (tikai par iepirkuma priekšmetu) pēdējo 3 (trīs) gadu laikā, norādot      pasūtītāju, izpildes vietu, kā ar pasūtītāja  kontaktpersonu un tālruņa numuru, pakalpojuma sniegšanā iesaistītā personāla skaitu          un kvalifikāciju, kas nodrošinās pakalpojuma izpildi (pielikums Nr.4) – instrukcijas 7.8.p.;

-       atsauksmes no diviem klientiem, kas tiks norādīti apstiprinātajā līdzīgu veikto pakalpojumu sarakstā – instrukcijas 8.3.p.;

-       pieteikums par dalību iepirkumā (3.pielikums) – instrukcijas 8.2.p.;

-       tehniskā specifikācija/tehniskais piedāvājuma veidlapa (2.pielikums) – instrukcijas 8.4.p;

-       finanšu piedāvājums (5.pielikums) – instrukcijas 9.p.


PAZIŅOJUMS PAR NOSLĒGTO LĪGUMU

18.12.2020.

Lēmuma pieņemšanas datums: 11.12.2020.
Iepirkuma uzvarētājs: SIA "Alfa Drošība Groups"
Līgumcena, par kuru noslēgts līgums (bez PVN): EUR 9999,99 (deviņi 
tūkstoši deviņi simti deviņdesmit deviņi euro 99 centi) (EUR540,00 bez PVN par tehnisko apkopi mēnesī; EUR6,00 bez PVN  par vienu remontdarbu stundu)