NOMAS OBJEKTA RAKSTISKĀ IZSOLE

  1. Siltumenerģija tiks apreķināta proporcionāli līguma 1.1. punkta norādītajai platībai un balstoties uz komunālo pakalpojumu sniedzēju tarifiem.
  2. Atkritumu izvešanas izmaksas 50 % no PIKC "Daugavpils tehnikuma" ēkas Bauskas ielā 21, Daugavpilī, patēriņa saskaņā ar komunālo pakalpojumu sniedzēju tarifiem.
  3. Ūdens un kanalizācijas apmaksa tiks notekta pēc faktiskā patēriņa (skitītāju rādītājiem) saskaņā ar komunālo pakalpojumu sniedzēju tarifiem.
  4. Elektroenerģijas apmaksa tiks niteikta pēc faktiskā patēriņa (skaitītāju rādītājiem) saskaņā ar komunālo pakalpojumu sniedzēju tarifiem.

Pieteikums tiks reģistrēts attiecīgās iestādes lietvedībā. Aploksnē jāieliek aizpildītu pieteikumu (iesniegumu), kurā jānorāda, nekustamā īpašuma adrese, telpas nr., platība, pretendenta piedāvātā nomas maksa par vienu kvadrātmetru mēnesī (bez PVN), vēlamais iznomāšanas termiņš un iznomāšanas mērķis, kā arī jāpievieno iesniegumā minēto dokumentu kopijas.

Pieteikšanās līdz: 24.01.2018. plkst. 11:00
Izsoles datums: 24.01.2018. plkst. 12:00
Izsoles vieta: kabinets Nr. 309, Strādnieku ielā 16, Daugavpils
Objekta veids: Komerctelpas
Pilsēta: Daugavpils
Iela: Bauskas
Mājas vārds / numurs: 21
Telpas numurs 37, 38, 39, 40, 41, 43, 44, 45, 46
Zemesgabala platība (m2): Proporcionāli telpu platībai
Būves / būvju kadastra apzīmējums: 0500 003 3109 001
Būvju / telpu platība (m2): 426.40 m2
Lietošanas mērķis: Ēdnīca
Ēkas stāvu skaits: 2
Objekta stāvs: 2
Nosacītā nomas maksa mēnesī EUR /m2 (bez PVN): 0,38 EUR/m2
Nosacītā nomas maksa mēnesī par objektu kopā EUR (bez PVN): 162,03 EUR
Maksimālais nomas termiņš: 1 gads pēc līguma apstiprināšanas IZM apsaimniekošanas komisijā.
Cita nomas objektu raksturojoša informācija Nosacītā nomas maksa neietver:
Citi iznomāšanas nosacījumi: Persona, kura vēlās nomāt nomas objektu, iesniedz pieteikumu ne vēlāk, kā līdz sludinājumā noradītājām pieteikšanas datumam, iesniedzot pieteikumu iestādē, kura ir publicējusi sludinājumu. Pieteikumu ir jāiesniedz slēgtā aploksnē ar norādi "Pieteikums rakstiskai izsolei" norādot iesniedzēja nosaukumu, adresi, kā arī nomas objektu un izsoles datumu.
Objekta apskates vieta un laiks: Iepriekš vienojoties ar zemāk norādīto kontaktpersonu.
Līguma projekts un pieteikums veidlapa: Lejupielādējama VAS "Valsts nekustamie īpašumi" vai PIKC "Daugavpils tehnikums" mājaslapas attiecīgā sludinājuma lapā, vai sazinoties ar zemāk norādīto kontaktpersonu.
Kontakti:

Kazimirs Stivriņš

tālr.27741515

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Alla Oboleviča

tālr.28804984

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Līguma projekts (spiediet šeit...)

Pieteikums (spiediet šeit...)